Algemene voorwaarden

Alle taarten en het gebak zijn handwerk. Hierdoor is alles uniek. Een exacte kopie van een bestaand ontwerp kan niet gemaakt worden. Wanneer u een ontwerp zoals op een foto wenst zal deze wel zo nauwkeurig mogelijk worden benaderd, maar er zal altijd een persoonlijke draai aan geven worden.

Foto’s kunnen uiteraard doorgestuurd worden als richtlijn. Mocht u bepaalde details zeker terug willen zien in uw persoonlijk ontwerp dient u dit er specifiek bij te vermelden.

Gepersonaliseerde artikelen zoals bijvoorbeeld caketoppers en speciaal voor u bestelde plastic figuren dienen altijd volledig te worden voldaan.

Uw bestelling dient op een van tevoren overeengekomen dag en tijdstip te worden afgehaald op Maasborch 32 te Rosmalen. Wij bezorgen niet, tenzij anders besproken. De eventuele bezorgkosten zijn afhankelijk van de te rijden kilometers, dit gaat altijd in overleg.

Uw bestelling kan bij afhalen contant worden betaald. Ook mag u van tevoren betalen door het bedrag over te maken op rekeningnummer NL42 ABNA 0628 0208 72, ten name van Geeraets onder vermelding van uw doorgekregen factuurnummer.

Annuleren van een opdracht kan tot uiterlijk 3 weken vóór de afgesproken leverdatum, met uitzondering van bruidstaarten/gebak en taarten/gebak boven de 35 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand vóór de afgesproken leverdatum kosteloos worden geannuleerd.

Bij annulering van uw bestelling na de gestelde termijn worden er kosten in rekening gebracht van 25% van de vernoemde of later overeengekomen prijs van uw taart of gebak. Dit in verband met reeds gemaakte kosten voor de voorbereiding uw taart/gebak en decoraties én het reserveren van de desbetreffende datum waardoor eventuele andere opdrachten zijn afgeslagen.

Vanaf 2 dagen vóór de gereserveerde datum wordt het gebak bij annuleren altijd volledig in rekening gebracht mits anders toegezegd.

Aanpassingen aan reeds bevestigde bestellingen kunnen tot 14 dagen voor de afgesproken leverdatum doorgegeven worden, met uitzondering van bruidstaarten/gebak en taarten/ gebak boven de 35 personen. Hier voor geldt een termijn van 1 maand.
Buiten deze gestelde termijn zijn aanpassingen alleen mogelijk in overleg.

Creamy Dreamy Bakery is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de taart, het gebak of de decoraties nadat dit opgehaald of afgeleverd is.

Schade aan de taart door (verkeerd) transport door uzelf of derden kan niet verhaald worden op Creamy Dreamy Bakery.

Creamy Dreamy Bakery is een eenmanszaak en behoudt zich het recht om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. In een dergelijk geval zal er wel (indien mogelijk) ons uiterste best gedaan worden om iemand voor u te vinden die de bestelling kan overnemen.

Met het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze voorwaarden.