Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
21 berichten.
Ciske Ciske uit Empel heeft geschreven op augustus 17, 2021 om 5:10 pm
Hi Nikée, Ik kan er geen andere woorden voor verzinnen, bedenken, maar ‘complimenten’! Ik had een gelukkige dochter, de kerel met allergie was onder de indruk van al de moeite, maar potverdrie nog belangrijker: ze waren heerlijk! Jij gaat ons terugzien!!!! Groet Ciske
Patty Patty uit Berlicum heeft geschreven op augustus 3, 2021 om 4:03 pm
Super erg genoten van de minnie mouse taart super lekker en super mooi gemaakt. Ook een hele goede service gehad. En natuurlijk was de smashtaart ook super goed gelukt en mij dochtertje was er ook erg blij mee.
Jenny Jenny uit 's-Hertogenbosch heeft geschreven op juli 25, 2021 om 7:42 pm
De l.o.l. cupcakes met plaatjes van de l.o.l. poppen waren heel erg lekker. Niet te zoet. Precies goed!!👍 Geweldig voor bij de school traktatie van mijn dochter die 7 jaartjes jong is geworden. Voor haar thuis feestje had zij een l.o.l. taart. Heel mooi en creatief. Wij hebben met zijn allen genoten van de overheerlijke l.o.l.taart🎂. Heel erg bedankt !!🤗
Tris Tris uit Den Haag heeft geschreven op mei 13, 2021 om 7:58 pm
Wat als je voor de 60ste verjaardag van je moeder een villa boekt in Kaatsheuvel en je natuurlijk ook een net zo geweldige taart nodig hebt als de bereikte leeftijd? Van de drie taartenmakers in de buurt zijn de beste taarten met geen twijfel te vinden bij Creamy Dreamy Bakery! Na het heen en weer mailen van ideeën en wensen, wat tevens onwijs top is verlopen, kreeg ik een prachtresultaat te zien bij het ophaalmoment. WAUW! Alle wensen en ideeën werden gehoord en meegenomen in het ontwerp. De taart was ook nog eens zeer smakelijk! Dat komt niet vaak voor bij prachtig gedecoreerde themataarten! De jarige werd superblij bij het zien van de taart. Alles verliep ook heel fijn. Heel erg bedankt! Ik kijk uit naar de volgende gelegenheid dat ik weer een taart bij Creamy Dreamy Bakery kan bestellen!
Wendy Ebben Wendy Ebben uit Vught heeft geschreven op maart 14, 2021 om 9:58 am
De woezel en pip taart viel goed in de smaak. De cupcakes waren ook een succes vooral ook omdat er ook woezel en pip op staan. Genoeg keuze uit de vulling en het ontwerp was geweldig. Precies wat we in gedachten hadden. De oreo vulling is een aanrader. Heerlijk..!!
Sandy Sandy heeft geschreven op maart 6, 2021 om 4:22 pm
Heerlijke en super mooie creatieve taarten besteld voor de kinderen. Zowel de aardbeien snoepjes taart als de chocolade tennis waren een lust voor het ook en de mond. De cupcakes met plaatjes van Roodkapje en brandweerman Sam waren ook 1 groot feest. Echt elke cent waard!
Ingrid Ingrid uit Rosmalen heeft geschreven op maart 3, 2021 om 9:01 pm
Al een aantal taarten besteld. Allemaal even prachtig (stuk voor stuk kunstwerken) en hoe jammer ook om op te eten omdat ze zo mooi zijn.... ze smaken heerlijk!!! Jij maakt van een feestje een echt feest!!!!
Marga Tromp Marga Tromp uit Den Bosch heeft geschreven op maart 3, 2021 om 8:51 pm
Nikée heeft al een paar keer voor mij taarten mogen maken, en stuk voor stuk waren het prachtige creaties. En dat niet alleen, ze zijn ook overheerlijk. Het mooie is dat Nikée haar hart en ziel erin legt. Waarom bij Nikée een taart bestellen? Nou hiervoor : Nikée denkt met je mee, komt met ideeën en is ontzettend creatief. En bij dit alles zijn haar taarten heerlijk van smaak en vers. En de prijs? Dat is niks vergeleken bij het werk wat Nikée erin stopt, en de hoeveelheid taart die je er voor krijgt. Ik heb mijn taartenbakster gevonden!
Melanie Sluijter Melanie Sluijter uit Megen heeft geschreven op maart 3, 2021 om 7:37 pm
Nikée maakt geweldig mooie taarten😍, hoe gek je het ook verzint ze maakt er iets speciaals van!🎂 Al een aantal super gave taarten besteld die ook nog eens geweldig smaken! Er gaan nog velen bestellingen volgen 100% zeker😍🥰
Helma van Uden. Helma van Uden. heeft geschreven op mei 16, 2018 om 8:54 am
We hebben op mijn verjaardag genoten van een prachtige taart die mijn nicht Nikée voor me gemaakt heeft.Een ster in het verzinnen van elke keer weer nieuwe creaties!!💖💖💖💖
Rita bouwmans Rita bouwmans uit Veghel heeft geschreven op mei 16, 2018 om 5:45 am
Nikee wat maak jij geweldige mooie taarten en je hebt altijd super mooie ideeën maar wat vooral heel belangrijk is deze taarten zijn over heerlijk ga vooral zo door en wie weet kom je nog bij heel Holland bakt daarvoor zou jij zeker in aanmerking kunnen komen zet dit mooie creatieve werk zeker door het is een echte voldoening voor de personen die bij jouw een taart bestellen
Marjolijn Marjolijn uit Rosmalen heeft geschreven op mei 15, 2018 om 9:01 pm
Nikée Onze laatste taart was de giraffe taart met banaan vulling,We hebben gesmuld van de super gave taart jammie! Ik weet waar onze volgende taart wordt besteld 😊
Niels Okkerse Niels Okkerse uit Rosmalen heeft geschreven op mei 15, 2018 om 8:26 pm
Altijd tijd voor taart!!! De smakelijke kunstwerken die besteld hebben, door de jaren heen, waren heerlijk. Geen thema is te gek, zeer creatief. Gewoon top!
Audry Audry uit Den Bosch heeft geschreven op mei 15, 2018 om 8:00 pm
Supermooie en lekkere taarten. Vorig jaar voor onze dochter haar eerste verjaardag 'n mooie "me to you"- taart besteld, en voor haar tweede verjaardag staat ie ook al in bestelling 🙂 Echt 'n aanrader, ga zo door! Groetjes
astrid astrid uit schijndel heeft geschreven op mei 13, 2018 om 7:52 pm
I ordered cake from her for first birthday of my son, with thema Cars and we are super satisfied. The design is soooo pretty and the taste also sooo good. Normally with the cake with a design like this will tasteless, but from Nikee it’s just different. we love your cake and our guests also love that and will order again for sure :). Thank you for made our party complete.
Rachel van Dooren Rachel van Dooren uit Veghel heeft geschreven op mei 8, 2018 om 8:21 am
De meest heerlijken en originele taarten! Het is elke keer een feest om ze te zien en ze smaken echt heerlijk. Telkens weet je ons weer te verassen met een originele taart. Je ideeën zijn geweldig! En al die smaken! Pas een mooie voetbal taart voor Jirky en we hebben nu al zin in de taart voor Rinske. Bij ons gaan er nog vele volgen voor de speciale gelegenheden die er nog gaan komen!
Eefje Eefje uit Den bosch heeft geschreven op mei 6, 2018 om 7:16 pm
Voor de 2e keer nu een taart besteld voor de verjaardag van mijn zoontje en de taarten zijn echt super goed en lekker ! De cake is ook totaal niet droog wat meestal wel het geval is ! Ik kan niet meer zeggen dan dat ik zeker vaker een taart bestel en dat ik het iedereen aanraad.
Delia van den Broek Delia van den Broek heeft geschreven op mei 1, 2018 om 2:05 pm
Super trots op je ! Altijd wonderbaarlijk mooi gemaakt en hartstikke lekker
Larissa Larissa uit Rosmalen heeft geschreven op mei 1, 2018 om 12:01 pm
De taarten zij niet alleen mooi om te zien, maar smaken dus ook écht lekker. Er worden natuurlijke smaakstoffen gebruikt, dus de taarten zijn zeker niet chemisch vies (zoals veel andere veelkleurige taarten).... Bovendien is echt alles mogelijk, dus je kan de taart exact zo krijgen als je hem wil.
Kim welsing Kim welsing uit Rosmalen heeft geschreven op april 28, 2018 om 6:34 pm
Super lekkere mooie taarten ben vaste klant En niet de makkelijkste haha. Maar word altijd mee gedacht aan.hoe het een perfect plaatje word ook qua smaak is er heel veel mogelijk en eigen ideeen qua smaak is ze ook altijd voor in. Kortom gewoon een super meid !