Gastenboek

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
29 berichten.
Niels Okkerse Niels Okkerse uit Rosmalen schreef op mei 15, 2018 om 8:26 pm
Altijd tijd voor taart!!! De smakelijke kunstwerken die besteld hebben, door de jaren heen, waren heerlijk. Geen thema is te gek, zeer creatief. Gewoon top!
Audry Audry uit Den Bosch schreef op mei 15, 2018 om 8:00 pm
Supermooie en lekkere taarten. Vorig jaar voor onze dochter haar eerste verjaardag 'n mooie "me to you"- taart besteld, en voor haar tweede verjaardag staat ie ook al in bestelling 🙂 Echt 'n aanrader, ga zo door! Groetjes
astrid astrid uit schijndel schreef op mei 13, 2018 om 7:52 pm
I ordered cake from her for first birthday of my son, with thema Cars and we are super satisfied. The design is soooo pretty and the taste also sooo good. Normally with the cake with a design like this will tasteless, but from Nikee it’s just different. we love your cake and our guests also love that and will order again for sure :). Thank you for made our party complete.
Rachel van Dooren Rachel van Dooren uit Veghel schreef op mei 8, 2018 om 8:21 am
De meest heerlijken en originele taarten! Het is elke keer een feest om ze te zien en ze smaken echt heerlijk. Telkens weet je ons weer te verassen met een originele taart. Je ideeën zijn geweldig! En al die smaken! Pas een mooie voetbal taart voor Jirky en we hebben nu al zin in de taart voor Rinske. Bij ons gaan er nog vele volgen voor de speciale gelegenheden die er nog gaan komen!
Eefje Eefje uit Den bosch schreef op mei 6, 2018 om 7:16 pm
Voor de 2e keer nu een taart besteld voor de verjaardag van mijn zoontje en de taarten zijn echt super goed en lekker ! De cake is ook totaal niet droog wat meestal wel het geval is ! Ik kan niet meer zeggen dan dat ik zeker vaker een taart bestel en dat ik het iedereen aanraad.
Delia van den Broek Delia van den Broek schreef op mei 1, 2018 om 2:05 pm
Super trots op je ! Altijd wonderbaarlijk mooi gemaakt en hartstikke lekker
Larissa Larissa uit Rosmalen schreef op mei 1, 2018 om 12:01 pm
De taarten zij niet alleen mooi om te zien, maar smaken dus ook écht lekker. Er worden natuurlijke smaakstoffen gebruikt, dus de taarten zijn zeker niet chemisch vies (zoals veel andere veelkleurige taarten).... Bovendien is echt alles mogelijk, dus je kan de taart exact zo krijgen als je hem wil.
Kim welsing Kim welsing uit Rosmalen schreef op april 28, 2018 om 6:34 pm
Super lekkere mooie taarten ben vaste klant En niet de makkelijkste haha. Maar word altijd mee gedacht aan.hoe het een perfect plaatje word ook qua smaak is er heel veel mogelijk en eigen ideeen qua smaak is ze ook altijd voor in. Kortom gewoon een super meid !
Frank van Dooren Frank van Dooren uit Veghel schreef op april 28, 2018 om 4:57 pm
Absolute kwaliteit, creativiteit zonder grenzen en exact zoals je denkt dat je taart eruit moet komen te zien. creëert vanuit gedachte en wensen een heerlijk eetbaar kunstwerk, echt super!! thanks .. ook namens Lars met de geweldige Max Verstappen taart!!