Taarten & info

Taarten & Info

Al ons gebak en taarten worden gemaakt met verse en eerlijke producten van hoge kwaliteit en

met veel zorg en liefde bereidt in onze keuken.

Alle taarten bestaan standaard uit een luchtige biscuitcake bereid zonder boter. Deze zijn meerdere malen gevuld en afgesmeerd met een zeer luchtige crème op basis van roomboter.
Voor iedere laag taart mag één smaak gekozen worden voor de cake en één smaakt voor de vulling. De fondanttaarten worden vervolgens bekleed met kwaliteitsfondant van het merk Callebaut.

Alle cupcakes bestaan standaard uit luchtige cake bereid met verse eieren en roomboter.
Cupcakes met toef zijn gegarneerd met een rozet enchanted cream (heerlijk romige en niet zware crème).

Heeft u speciale dieetwensen? geen probleem! Wij gaan hier erg zorgvuldig mee om.

Wenst u gluten-, noten-, lactose-, ei,- of suikervrij gebak, neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Alle taarten zijn inclusief crème of fondant afwerking en indien gewenst inclusief standaard 2d fondantdecoratie en eetbare fotoprints.

Voor  (niet eetbare) caketoppers, (verse) bloemen, luxe snoepgoed, vlaggenlijn, extra uitgebreide 2d decoraties zoals bijvoorbeeld dieren en tekenfilmfiguren, en alle grote 3d decoratie (poppetjes, dieren, voertuigen enz.) geldt een individuele meerprijs.

De prijsindicatie voor een 2d figuur is €2,50 a €10,=. De prijs voor een 3d geboetseerd figuur ligt ongeveer tussen de €7,50 en €20,=. Indien gewenst zal er een passend alternatief aangeboden worden wat wel bij de prijs is inbegrepen.

Onder welke categorie een decoratie naar uw wens valt zal altijd vóór de definitieve prijsafspraak besproken worden.

Afhalen van een taart kan op een afgesproken tijdstip tussen 10.00 en 20.00 uur, muv zondag, dan is het afhalen tussen 10.00 en 17.00 uur mits anders aangegeven.

Wanneer u uw bestelling dus voor 10.00 uur nodig heeft dient u een dag eerder te reserveren en als afhaaltijd bijvoorbeeld 20.00 uur door te geven. Dit zal niet afdoen aan de versheid van de taart of het gebak.

De kosten voor de taart kunnen via de bank overgemaakt worden of ter plekke contant worden voldaan.

RozeBlauw
Flamingo